Novice

September 26, 2020

Najboljši nasveti za zmago v Kenu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Keno je med najbolj zanimivimi igrami, ki jih lahko igrate v igralnici. Igra ima bogato zgodovino, saj so jo igrali tisoče let, preden je prišla na tla igralnic. Igra je na voljo tudi v skoraj vseh vodilnih spletnih igralnicah. V nasprotju s tem, kar mnogi verjamejo, keno ne temelji le na sreči. Obstajajo številne strategije, s katerimi lahko igralci povečajo svoje možnosti za zmago. Razumevanje, kako igra deluje, je osnova za zmago. Spodaj je nekaj nasvetov, s katerimi lahko vsak igralec izboljša možnosti za zmago.

Najboljši nasveti za zmago v Kenu

Razumevanje kvot

Tabela kvot jasno kaže, da igre na srednjih mestih, ki so štiri, pet in šest mest, zagotavljajo najboljše zmagovalne kvote za katero koli nagrado. Višja mesta v spletni keno igralcem se morda zdi nekoliko bolj privlačna, ker ponujajo boljše cene, vendar so njihove možnosti za zmago nižje. Ker so vse stave enake, lahko igralec zlahka upravlja pričakovanja z igranjem v majhnem razponu mest. Strategija mora temeljiti na razumnem razmerju med tveganjem in nagrado, ki ponuja razumno ceno. Manjše kot je tveganje, manjša je verjetnost, da bo igralec propadl.

Uporaba bonus ponudb

Druga stvar, ki je večina igralcev Keno običajno ne izkoristi, so bonus ponudbe, ki jih podeljujejo spletne igralnice. Igralec naj začne z izbiro igralnice, ki ponuja najboljše bonus ponudbe, glede na vidike, kot so znesek in pogoji ponudbe. Izkoriščanje bonus ponudb zmanjša tveganje. Poleg tega mora igralec upoštevati izplačila, ki jih ponuja igralnica za igro. Različne različice igre ponujajo različna izplačila za enake kvote, kar vpliva na znesek denarja, ki ga lahko igralec osvoji. To pomeni, da mora igralec upoštevati tudi igralnico, ki jo izbere glede na sorte kena, ki jih ponuja igralnica.

Izbira zaporednih številk

Mnogi igralci se običajno težko odločijo, katere številke naj izberejo pri igranju na spletu Keno. Dober nasvet je, da vedno izberete zaporedne številke. Izbira zaporednih številk ne zagotavlja zmage, ker so izžrebana števila običajno naključna, vendar statistika kaže, da igranje zaporednih številk daje igralcu večje možnosti za zmago. Igralec lahko stavi na vroče ali hladne številke. Vroče številke so najbolj izžrebane številke, hladne številke pa nasprotno. Čeprav ta strategija nima matematične podpore, svetuje, da igralci stavijo na vroče številke. Stave na hladne številke temeljijo na dejstvu, da se možnost zaporednih vročih številk še naprej zmanjšuje.

Vodnik za začetnike za igranje spletnih iger Keno: najboljši nasveti

Keno je igra strategije in naključja. Ta članek deli nekaj splošno sprejetih nasvetov, ki so igralcem pomagali pri izboljšanju igranje kena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice