Novice

March 16, 2024

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni zaključki:

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**
  • Wizard Games predstavlja novo igralno igro, "Lucky Lamp", ki je zasnovana okoli mitske arabske čarobne svetilke.
  • Značilnosti vključujejo nizko volatilnost, razpon RTP od 88,01 % do 96,02 % in postavitev 5x4 z največjim dobitkom do 356.300 €.
  • Igra se ponaša z inovativnimi funkcijami, kot je Wild Reel Mechanic in do 75 brezplačnih vrtljajev, s čimer želi privabiti novo demografsko skupino igralcev.

Wizard Games, vrhunski studio, znan po svojih visokokakovostnih spletnih igralniških igrah in hčerinska družba NeoGames SA, je predstavil svojo najnovejšo kreacijo. V četrtek je bil svet iger deležen izdaje Lučka za srečo, igralni avtomat, ki vabi igralce, da se podajo na očarljivo arabsko pustolovščino. V skladu s svojim imenom se igra osredotoča na nadstropno čarobno svetilko, ki obljublja izjemno izkušnjo, polno čudes.

Lučka za srečo se odlikuje po nizki volatilnosti in RTP, ki niha med 88,01 % in 96,02 %. Postavitev igre je vizualno privlačna postavitev 5x4, pri čemer so koluti osrednje mesto na zaslonu. Na desni strani bodo igralci našli kontrolnike igre, ki so postavljeni na natančno zasnovano ozadje z arabsko tematiko, ki prikazuje veličastno palačo sredi pokrajine vrtnic in palm.

Odmev tradicije bogatih tematskih elementov Wizard Games, Lučka za srečo vključuje standardne simbole kart, ki segajo od 10 do asa. Podpira raznoliko paleto dveh ducatov jezikov, ki skrbijo za globalno občinstvo. Stavni razpon je zasnovan tako, da vključuje najmanjše stave v višini 0,10 € in najvišje 500,00 €. Igra ima strukturo 60 izplačilnih linij, pri čemer se največji potencial dobitka spreminja glede na stopnjo RTP in doseže do 356.300 €.

Megan Easyy, direktorica operacij pri Wizard Games, je izrazila svoje navdušenje nad novim dodatkom in izjavila: "Naša nova izdaja, Lučka za srečo, se ponaša z inovativnimi funkcijami in obljubo čarobnih dobitkov z dodatkom bolj vznemirljivih Wild Reels in do 75 brezplačnih vrtljajev, ki jih lahko zagrabite." Dodala je še: "Prepričani smo, da bodo igralci vzljubili poglobljeni svet Lucky Lampa in da ta naslov z nizko volatilnostjo bo privlačen za novo demografsko skupino igralcev, ki jih lahko očarajo mehanike, ki jih ponujamo v našem portfelju vsebin."

Lučka za srečo pomeni znatno razširitev že tako impresivnega portfelja Wizard Games, ki vključuje nedavne uspešnice, kot sta Incan Treasures in Piggi Bank. Studio s ponosom ponuja več kot 150 privlačnih iger, njihova knjižnica pa nenehno raste.

Izjemna lastnost Lučka za srečo je zanimiv Wild Reel Mechanic, ki se aktivira, ko se štirje simboli luči poravnajo v stolpcu. To spremeni celoten kolut v Wild za naslednje štiri vrtljaje, kar igralcem ponuja dodatne možnosti za zmago z vsakim novim simbolom svetilke, ki se pojavi za Wildom. Poleg tega igralci, ki dobijo tri ali več Scatterjev, sprožijo bonusni krog brezplačnih vrtljajev, ki jih popeljejo v novo okolje, kjer lahko izberejo svojo usodo z možnostmi za Wild Reels in Brezplačne vrtljaje, kar lahko odklene do 75 brezplačnih vrtljajev.

Avtor slike: Wizard Games

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice