Preberite te čudne mite o spletnih igralnicah, preden začnete igrati!

Novice

2022-12-05

Benard Maumo

Industrija spletnih iger na srečo je več milijard dolarjev vreden sektor, v katerem dnevno sodeluje veliko igralcev in igralnic. Toda kot v kateri koli drugi panogi lahko nekatere napačne predstave in laži prestrašijo nove igralce. Na primer, obstaja pogosta laž, da so spletne igralniške igre nepoštene. 

Preberite te čudne mite o spletnih igralnicah, preden začnete igrati!

Ta vodnik s trdimi dejstvi razkriva to vraževerje in številne druge mite o spletnih igralnicah. Po branju bi morali zlahka razlikovati med dejstvi in miti. 

Mit št. 1: Spletne igralniške igre

Kolikokrat ste slišali to laž? Večina igralcev, ki prisegajo na svoje najljubše kopenske igralnice, verjame, da spletne igralniške igre niso transparentne in poštene. Če pa smo pošteni do teh igralcev, je nemogoče videti, kako igre, kot so igralni avtomati, blackjack, poker in druge, ustvarjajo rezultate v ozadju. Samo zavrteli boste kolute in čakali na izid. 

Ampak tukaj je stvar; spletne igralniške igre uporabite generatorje naključnih števil ali RNG za ustvarjanje milijard rezultatov na sekundo. Ta sistem ustvarja rezultate tudi, ko igralni avtomat miruje. To pomeni, da nihče v igralnici ne more prirejati rezultatov sebi v prid, ker se algoritmi nenehno spreminjajo. 

To še ni vse. Najboljše spletne igralnice imajo licenco uglednih organov, kot so UKGC, MGC in Curacao e-Gaming. Ti regulativni organi zagotavljajo, da so neodvisna podjetja, kot so eCOGRA, iTech Labs in Gaming Associates, testirala poštenost vseh iger RNG, preden izdajo svoje licence. Torej, če igrate v igralnici, ki izpolnjuje vsa ta polja, so igre 100 % poštene in pregledne.

Mit št. 2: Ne morete igrati spletnih iger na srečo v nezakoniti jurisdikciji

Zakonite spletne igre na srečo se hitro širijo. V Evropi so na primer države članice EGP (Evropskega gospodarskega prostora) prenovile svoje zakone o iGamingu, da bi izdale dovoljenje za offshore stavna mesta v skladu s sporazumom o čezmejni trgovini. ZDA so tudi obsežna jurisdikcija spletnih iger na srečo, saj več kot polovica zveznih držav legalizira športne stave, odkar je bil PASPA razveljavljen leta 2018.

Toda spletne igre na srečo niso povsod zakonite, vključno z Novo Zelandijo, Kanado, Indijo in nekaterimi zveznimi državami v ZDA. V teh regijah je spletno igranje iger na srečo tehnično nezakonito, ker zakon te dejavnosti ne pokriva. Toda to je vrzel, ki jo uporabljajo offshore operaterji za sprejemanje stavnikov. Bitcoin igralnice so znane tudi po tem, da sprejemajo igralce iz nezakonitih jurisdikcij.

Če želite iti v offshore igralnico, poskrbite za pravno osebo licence v Združenem kraljestvu, Kanadi, Malti, Gibraltarju, Curacau ali Alderneyju. Pridobite tudi več informacij o slovesu igralnice od nekdanjih in sedanjih igralcev. Ne pozabite, nihče vas ne bo aretiral zaradi igranja v offshore igralnici. 

Mit št. 3: Hiša vedno zmaga

Ta stavek o igrah na srečo ste verjetno že večkrat slišali od igralcev in blogov o igrah na srečo. Resnica je, da ima igralnica vedno prednost, ne glede na igro, ki jo igrate. Ta matematična prednost jim zagotavlja njihov delež, ne glede na to, ali dobite jackpot ali izgubite stavo. To je še en razlog, zakaj igralnice ne prirejajo rezultatov iger. 

Toda dobra novica je, da lahko igralci uporabijo več strategij za zmanjšanje prednosti hiše in povečanje možnosti za zmago. To še posebej velja za igre, kot sta blackjack in poker, kjer lahko igralci delijo, podvajajo, štejejo karte in drugo. Pri teh igrah s kartami je možno prednost hiše zmanjšati na manj kot 0,50 %. 

Omeniti velja tudi, da postane prednost hiše aktivna šele po približno tisoč stavah. To pomeni, da imajo igralci vse možnosti, da dobijo stavo, če igrajo zgodaj in agresivno. Vendar pa je že 0,50-odstotna prednost hiše dovolj, da dolgoročno izgubite veliko denarja. 

Mit #4: Casino bonusi so brezplačen denar

Tukaj je še ena pogosta napačna predstava na področju spletnih iger na srečo. Igralci pogosto prejmejo poslastice, kot so brezplačni vrtljaji, bonusi za depozite, bonusi brez depozitov in vračilo denarja. te bonusi spletnih igralnic pritegnite igralce in ohranite zveste, ki hrepenijo po več. Toda ali so spletne igralnice tako radodarne, da vsakomur ponudijo brezplačen denar?

Igralnice so podjetja kot vsa druga. Vsi žetoni, podeljeni igralcem, so dobro premišljeni, da zagotovijo, da igralnica ne izpade kot poraženec. Večina teh bonusov ima zahteve glede stav, da se zagotovi, da igralci uporabijo svoj denar, preden dvignejo dobitke bonusa. Na primer, igralnica lahko sprejme igralce s paketom v vrednosti 100 USD z 10-kratno stavno zahtevo. V tem primeru morajo igralci staviti 1000 $ (100 $ x 10), preden izplačajo svoje bonus dobitke. 

Kot da to ni dovolj, igralnice vedo, da imajo vse igre lastno prednost, ki jim gre v prid. Bolj kot vrtite kolute z brezplačnimi vrtljaji, bolj pride v poštev prednost hiše. Na koncu lahko z bonusi ne dobite nič ali pa zelo malo. Zato potrdite prednost igre, preden prevzamete nagrado.

Mit #5: Nesrečne in srečne številke v ruleti

Spletna ruleta je ena najbolj igranih namiznih iger v kateri koli igralnici. Ta igra je enostavna, saj igralci samo napovejo barvo, številko ali kombinacijo številk, kjer se bo žogica ustavila. Toda izkušeni igralci rulete verjamejo, da so nekatere številke spletne rulete srečnejše od drugih. Enako lahko rečemo za craps. Je to res?

Številka 17 je ena izmed najbolj igranih številk, legendarna ekipa MIT Blackjack Team pa jo opisuje kot najbolj naključno številko. Števili 7 in 3 sta drugi ljubljeni števili med igralci, saj večina stavnikov verjame, da dobre novice pridejo v treh. Po drugi strani pa številke 13, 17 in ničle veljajo za "naivne" številke.

Resničnost je taka, da so to zgolj miti o spletnih igralnicah. Vse številke na kolesu spletne rulete imajo enako možnost, da se pojavijo. Naključje je, da se določena številka pojavi pogosteje kot druga. Glede na to se vaše možnosti za zmago povečajo, če stavite na enake stave, kot so rdeče/črno, liho/sodo in visoko/nizko. Te stave imajo več kot 45-odstotno možnost zadetka.

Mit št. 6: Stavni sistemi ne delujejo

V svetu spletnih iger na srečo obstaja veliko sistemov stav. Igralci lahko uporabijo strategijo Martingale za pokrivanje izgub tako, da podvojijo svoj vložek vsakič, ko izgubijo stavo. Cilj je povrniti vse izgube po eni sami zmagi. Druge stavne strategije vključujejo D'Alembert, Paroli, Fibonacci, James Bond in Flat Betting. 

Vendar boste presenečeni, ko boste ugotovili, da večina stavnikov zavrača te strategije. Trdijo, da igre na srečo temeljijo zgolj na sreči, zato ti stavni sistemi ne bodo veliko pomagali. Žalostno se je strinjati, a v resnici stavni sistem ne bo nikoli zmanjšal prednosti hiše niti za 0,01 %. 

Toda inteligentni igralci stav razmišljajo o teh sistemih kot o načinu upravljanja svojih bankrollov. Te strategije bodo vodile igralce glede zneska vložka na stavo in dodale k njihovim bankrollom ob dobrem dnevu. Uporabite tudi stavni sistem za enakomerne stave na ruleti, blackjacku in crapsu. In kar je najpomembnejše, proračun za igre na srečo mora biti precejšen, da pokrije niz izgub, preden dosežete zmago.

Povzetek

Ste kaj pridobili? Upam! Miti o spletnih igralnicah so zgolj vraževerje brez dejstev. Moral bi biti dejanski igralec igralnice in ločiti resnico od fikcije. Če imate dolg niz porazov, je to zaradi smole ali uporabe napačne strategije. Ne verjemite napačnim predstavam!

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice