Novice

October 13, 2023

SBC Latinoamerica prejme sponzorstvo Wazdana pred ključnim regionalnim dogodkom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Wazdan, večkrat nagrajeni dobavitelj programske opreme za spletne igralnice s sedežem na Malti, je bil izbran za sponzorja SBC Latinoamerica 2023. Ta nominacija je posledica zavezanosti podjetja, da igralcem zagotovi vrhunsko igralno tehnologijo in najvišjo raven uporabniške izkušnje. 

SBC Latinoamerica prejme sponzorstvo Wazdana pred ključnim regionalnim dogodkom

Po besedah ​​Wazdana je podjetje navdušeno nad sodelovanjem na tem dogodku in krepitvijo svoje prisotnosti na latinskoameriškem igralniškem trgu. Na SBC Summit Latinoamerica bo Wazdan predstavil vse prihajajoče serije svojih inovativnih spletnih igralnih avtomatov in promocijskih orodij. 

Dogodek, ki se bo začel 31. oktobra v Miamiju v Združenih državah, bo razvijalec iger postavil svojo stojnico na stojnici B32. Obiskovalci na tej stojnici bodo imeli priložnost izkusiti vrhunske in nove igre podjetja reže, kot sta Los Muertos II in Book of Faith. 

Poleg tega je ponudnik programske opreme bo na dogodku predstavil svoje prihajajoče mrežne promocije. Wazdan bo objavil HalloWIN in Xmas Drop, del nagradnega sklada $2.650.000 pri partnerju podjetja spletne igralnice. Razstava bo vključevala tudi izbor promocijskih orodij, ki jih vodijo priznani Mystery Drop in omrežja Jackpot Rain. 

Ta napoved prihaja po Wazdanovi nedavni udeležbi na SBC Summit Barcelona 2023. Med dogodkom je Wazdanova ekipa predstavila svoje igralne izdelke in hkrati predstavila promocijsko mrežo Jackpot Rain. 

Na prihajajočem vrhu SBC Latinoamerica 2. novembra bodo Wazdana zastopali:

  • Michal Imiolek - izvršni direktor
  • Andrzej Hyla - COO
  • Izabela Słodkowska-Popiel - Vodja računovodstva za Severno Ameriko in Latinsko Ameriko
  • Joanna Zdanowska iz ekipe za upravljanje računov

Michael Imiolek, izvršni direktor Wazdan, je rekel:

"SBC Summit Latinoamerica se je hitro uveljavil kot eden najbolj živahnih in vznemirljivih dogodkov v koledarju in veseli smo, da se ga ne le udeležujemo, ampak ga tudi sponzoriramo. Od naše povsem nove palete iger do naše vznemirljive promocije orodij bomo imeli veliko na ogled na stojnici B32 in komaj čakamo, da pozdravimo udeležence v našem svetu med konferenco!"

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice