Novice

April 22, 2020

Solar Temple: Nova senzacionalna azteška tema

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Playson, eden od glavnih akterjev pri razvoju programske opreme v igralni industriji, je pred kratkim izdal edinstveno tematsko igro. Gre za režo, imenovano Solar Temple, in je zasnovana tako, da igralca popelje nazaj v čas v skrivnostno azteško civilizacijo in njene dragocene zaklade. 

Solar Temple: Nova senzacionalna azteška tema

Nič ni bolj razburljivega kot pustolovščina v globokem amazonskem deževnem gozdu, kjer bodo čudovite svečenice, ki varujejo starodavne templje, igralca popeljale skozi zabaven izziv ob vsakem vrtenju. 

Igralni avtomat je bil izdan marca in je od takrat prejel toplo dobrodošlico tako pri operaterjih igralnic kot pri igralcih po vsem svetu.

Glavne značilnosti sončnega templja

Solar Temple je igralni avtomat s petimi koluti, s tradicionalnim občutkom, a popolnoma novim videzom. Vsebuje 20 izplačilnih linij ter lepo in koristno igralno shemo, ki bo hkrati zabavna, zahtevna in zabavna. Obstajajo tudi posebni simboli, ki bodo omogočili večje možnosti za zmago. 

Simbol sonca bo skupaj s plamenečimi plameni aktiviral progresivni množitelj. Wild simbol se lahko uporabi kot nadomestni znak za doseganje zmagovalne kombinacije. 

Simbol Scatter sproži krog do 10 brezplačnih vrtljajev. Ko brezplačni vrtljaji so aktivirani, se lahko simbol sonca spremeni v nadomestni znak.

Grafika in programska oprema

Razvijalci pri Playsonu so izdelali spletni igralni avtomat ki ni le zabavna za igranje, ampak je izredno dobro narejena s tehničnega in estetskega vidika. Igralec je popolnoma ujet v bujno vzdušje, ustvarjeno s pomočjo svetlobnih učinkov in pokrajin, ustvarjenih z izjemno pozornostjo do detajlov. 

Tisti, ki imajo radi igralne igre, bodo navdušeni nad igranjem Solar Temple prek svoje najljubše igralniške platforme. Igra je na voljo tudi za mobilne aplikacije, ne da bi pri tem izgubili lepoto in čar namizne različice. 

Poleg tega Playson ponudnikom igralnic vedno zagotavlja vrhunsko programsko opremo in izdelke.

Še ena odlična igra za ljubitelje igralnih avtomatov

Slotov je verjetno največ priljubljena spletna igralniška igra. Z leti so te igre doživele velike spremembe, z dodanimi funkcijami, dodatnimi možnostmi za zmago in osupljivo grafiko. 

So enostavni za igranje, zagotavljajo ure zabave, tudi z majhnim proračunom, in na izbiro je neskončno možnosti iger. Spletni igralni avtomati so odlični za začetnike, vendar jih imajo radi tudi bolj izkušeni igralci, saj so spletni igralni avtomati še vedno gonilna sila v industriji spletnih iger na srečo. 

S sončnim templjem, Playson bo zadostila potrebam najzahtevnejših igralcev in prestižne igralniške platforme, z razvedrilno programsko opremo, ki je v skladu z najboljšimi industrijskimi standardi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice