Novice

January 16, 2020

Vaš vodnik po progresivnih igralnih avtomatih

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Sloti postajajo vse bolj priljubljeni zaradi dinamičnega in kakovostnega razvoja programske opreme. Prav tako je donos igralnih avtomatov zelo ugoden, pri čemer nekateri dosežejo impresivnih 99%. Trenutno obstajajo različne vrste slotov. Najboljši med njimi je progresivni igralni avtomat, znan tudi kot progresivni jackpot.

Vaš vodnik po progresivnih igralnih avtomatih

Kaj je progresivna reža?

Kot že ime pove, je to igralni avtomat z jackpotom, ki se postopoma povečuje, za razliko od drugih igralnih avtomatov, ki imajo fiksni jackpot. Odstotek zastavljenega denarja se doda glavnemu jackpotu. V progresivnih igralnih avtomatih je zelo težko zaslužiti bogastvo, tako kot pri loteriji.

Vrste progresivnih rež

Obstajajo različne vrste progresivnih rež, kot so navedene spodaj:

1. Samostojne progresivne reže Te so priljubljene v kopenskih igralnicah in niso povezane z nobenim drugim igralnim avtomatom; zato jackpot ni tako velik. Vendar se poveča za majhen odstotek za vsak odigran kovanec.

2. Domače progresivne reže Znani tudi kot lokalni ali lastniški igralni avtomati, so samostojni progresivni igralni avtomati, povezani z mrežo slotov znotraj iste igralnice. V nekaterih primerih je mogoče igralne avtomate povezati z drugimi v različnih igralnicah, morda zato, ker gre za isto linijo igralnice ali pa si igralnice delijo iste ponudnike iger.

3. Wide-Area Progressive Slots To so najbolj priljubljeni igralni avtomati in najbolj donosni. Kot že ime pove, so igralni avtomati povezani prek širokega omrežja. To pomeni, da je igralcev več in posledično je jackpot velik. Te reže zahtevajo ogromno infrastrukturo, kar drastično zmanjša vrnitev igralcu.

4. Naključne progresivne reže Znani tudi kot skrivnostni progresivni igralni avtomati, so ti medsebojno povezani večstopenjski igralni avtomati pogosti v kopenskih igralnicah kot na spletni sceni. Naključni progresivni igralni avtomati imajo dva ali več jackpotov, ki so kategorizirani kot manjši progresivni in glavni progresivni igralni avtomati. Ti jackpoti se delijo naključno. Njihova prednost je, da lahko igralci pogosto zmagajo majhne.

Najboljše progresivne reže

Zgoraj so najbolj priljubljene progresivne reže. Zdaj obstaja na stotine različnih progresivnih rež. Kot običajno je nekaj vrednih iger, ki jih je treba preizkusiti, medtem ko so druge popolna šala. Nekateri vredni progresivni igralni avtomati, ki jih je treba preizkusiti, vključujejo Megabucks, Wheel of Fortune, Mega Moolah in Elvis.

Povzetek

Progresivne igralne avtomate je morda težko dobiti, toda če je srečen dan, zmagovalci dobijo lep ček. Očitno so progresivni sloti s širokim območjem tisti z velikimi dobitki, čeprav pridejo redko. Za igralce, ki želijo velik denar, izberite WAP. Toda, da ostanete na površini, je bolje igrati naključne progresivne igralne avtomate.

Vodnik za začetnike po najboljših progresivnih igralnih avtomatih za leto 2020 V tem priročniku za začetnike po progresivnih igralnih avtomatih poiščite, kaj je progresivni avtomat, katere vrste so na voljo in nekatere najboljše igre, ki jih lahko preizkusite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice