Novice

October 19, 2023

Yggdrasil prinaša vročo sadno izkušnjo v Burning Blox GigaBlox

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

10. oktobra 2023 sta Yggdrasil Gaming, vodilni agregator spletnih igralniških vsebin, in Jelly, hitro rastoči studio, objavila lansiranje svoje nove igre, Burning Blox GigaBlox. Razvijalci pravijo, da bo ta novi naslov zagotovo podžgal valove.

Yggdrasil prinaša vročo sadno izkušnjo v Burning Blox GigaBlox

Jellyjeva najnovejša igra uporablja Yggdrasilov edinstven Game Engagement Mechanic (GEM) na ogromni mreži 6×4. Igralci bodo naleteli na klasične sadne simbole, karo, sedmice in palice. Mehanizem GigaBlox zagotavlja, da lahko vsak vrtljaj odda velike simbole, ki dosežejo velikost 4×4.

Na levi strani kolutov je števec, ki spremlja količino diamantov, ki jih igralci zberejo. Večje kot je število diamantov, višje je denarno izplačilo. Na primer, če imate šest diamantov, boste prejeli 1,6x, če dobite do 20 diamantov, pa boste prejeli 800x izplačilo.

Medtem Yggdrasil pravi, da lahko igralci aktivirajo bonus brezplačnih vrtljajev z zbiranjem petih ali več bonus simbolov. Po tem se bo vsak simbol spremenil v enega ali dva brezplačna vrtljaja. Štirje diamanti zadostujejo za denarno nagrado v tem načinu. In seveda več diamantov pomeni večje izplačilo. 

Burning Blox GigaBlox je najnovejši dodatek k programu YG Masters, ki vključuje spletni igralni avtomati iz vrhunskih studiev vsebin. Razširja tudi zbirko iger programa Jelly, ki se je izkazala za vrhunsko uspešnico pri vodenju spletne igralnice

Zadnje partnerstvo med tema dvema ponudnikoma programske opreme je bilo Beasty Blox GigaBlox, igralni avtomat na temo džungle z brezplačnimi vrtljaji, množitelji in razširljivimi simboli. Pred lansiranjem Burning Blox GigaBlox je Yggdrasil povabil igralce na pogostitev v Fatz's Diner GigaBlox

Mark McGinley, glavni direktor za igre na srečo pri Yggdrasil, je rekel:

»Eden od vrhuncev programa YG Masters, ki daje prostor za inovacije in drzne ideje, je vzeti klasične koncepte, kot je sadna grafika igralnih avtomatov, in jih povezati s sodobno mehaniko, kot je GigaBlox. Veseli smo, da smo tesno sodelovali z Jelly za njihovo najnovejšo igro in prepričani smo, da bodo oboževalci vseh generacij uživali v Burning Blox GigaBlox."

Victoria Newbolt, vodja marketinga pri Jelly, je dodala:

"Navdušeni smo, da uvajamo našo novo ognjevito uspešnico, Burning Blox GigaBlox, medtem ko dodatno širimo naš portfelj kot del pobude YG Masters. Naša ponudba z Yggdrasilom je zdaj devet močna in je bila za naše razvojne ekipe resnično vznemirljiva vključiti množico GEM-jev in tem."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice