Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Baccarat je ena najbolj priljubljenih spletnih iger s kartami, ki jo je mogoče igrati v spletnih ali prizemnih igralnicah. Igro s kartami Baccarat velja za zelo enostavno naučiti, saj so njena pravila zelo preprosta. Vsaka spletna igra baccarat ima zelo nizko prednost hiše, zaradi česar je zelo privlačna za hazarderje.

Igra Baccarat je namenjena primerjanju kart bankirja in igralcev. Najdete ga lahko v kateri koli spletni igralnici, a poleg standardne različice, ki je Punto Banco, lahko igralci uživajo v številnih drugih različicah, ki prav tako lahko ponudijo zelo dobro izkušnjo.

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Kakšne so različice igre Baccarat?

Vsak spletna igra baccarat različica se lahko razlikuje glede nekaterih pravil in stranskih stav, vendar glavna pravila igre ostajajo precej podobna. Igre s kartami Baccarat ponujajo veliko več variacij, kot bi si jih lahko zamislil kateri koli igralec. Vsak igralec mora biti obveščen in pripravljen na to, kaj ponuja posamezna različica igralniške igre Baccarat, da izbere najboljšo zase.

Punto Banco

Standardna različica spletnega bakarata se imenuje Punto Banco. Ta vrsta bakarata je najbolj razširjena in jo najdemo na katerem koli spletno mesto spletne igralnice. Punto Banco je vrsta igre, ki zahteva 3 delivce, kar velja predvsem za kopenske igralnice. V različici Punto Banco lahko igralci stavijo na igralca, bankirja ali neodločeno, znano tudi kot Punto, Banko in Egalite.

  • Punto (Igralec) Stava se izplača 1:1.
  • Banko (Bančnik) Stava se izplača 19:20,
  • Stava Egalite (neodločeno) se izplača 8:1

Vrednosti kart v Punto Banco so enake kot v skoraj vseh drugih različicah bakarata. Asi so enaki 1, vse številne karte so enake nominalni vrednosti, 10, J, Q in kralj pa so enaki 0.

Chemin de Fer

Baccarat Chemin de Fer Variation velja za enega najstarejših. Dokazani posnetki igre Chemin de Fer so bili najdeni iz francoskega Napoleonovega obdobja. Chemin de Fer se razlikuje od Punto Banco po tem, da igralca ne moreta staviti proti bankirju, temveč drug proti drugemu. Igro igra 12 igralcev.

Na začetku vsake igre bo delivec položil stavo, proti kateri igralci se lahko odločijo, da gredo all-in, ali pa izberejo drugo stavo. V tej različici lahko igralci v bistvu delujejo kot banka in igrajo proti drugim igralcem. Cilj igre je tudi priti čim bližje 9.

Mini Baccarat

Mini baccarat je precej podoben Punto Banco, vendar se, kot že ime pove, igra na manjši mizi s 7 sedeži, namesto 14 v Punto Banco. Mini Baccarat zahteva samo enega delivca.

Vse to naredi Mini Baccarat na spletu priljubljena različica za milijone igralcev zaradi svoje hitre akcije in preprostosti. Tako kot v standardni različici igre Baccarat tudi mini različica omogoča igralcem, da stavijo na igralca, bankirja ali neodločen izid, možne pa so tudi stranske stave.

Baccarat Banque

Baccarat Banque je priljubljen predvsem v evropskih igralnicah. Zelo je podoben Chemin de Fer, vendar se igra samo s 3 kompleti, kar je velika razlika od drugih različic, ki se igrajo s 6 ali 8 krovi.

  • Bankir lahko stavi samo na položaj bankirja, medtem ko lahko igralci stavijo samo na položaj igralca.
  • Ni možnosti stave na izenačeno stavo,
  • Igralci lahko sklenejo ujemajočo se stavo za igro proti bankirju, kar je nekaj edinstvenega za to vrsto igralniške igre Baccarat.

Baccarat s tremi kartami

Bakara s tremi kartami je med najbolj priljubljenimi vrstami bakarate v igralnicah v Macau. Ta različica vsebuje en sam komplet 52 kart in v vsakem krogu igralec in bankir prejmeta 3 karte namesto običajnih 2.

Vrednosti kart v tej različici namizne igre bakara so enake kot pri kateri koli drugi, le da so 3 obrazne karte vredne največ, zaradi česar je rezultat 9 drugi najboljši rezultat.

Zanimivo pravilo bakara s tremi kartami je, da se krog ne konča z neodločenim izidom, ko sta igralčevi in bankirjevi karti enaki, vendar zmaga kombinacija z več obraznimi kartami.

Katera je najboljša različica igre Baccarat?

Vsak igralec ima drugačno mnenje o tem, katera je najboljša vrsta igre baccarat. Punto Banco ostaja standardna različica, ki jo izberejo milijoni stavnikov. Vendar pa mini-baccarat postaja vse bolj priljubljen. To je zato, ker je zelo podoben Punto Banco, vendar se igra hitreje, z manj igralci in samo enim delivcem.

Mini Baccarat je običajno zelo primeren za začetnike, saj ponuja tudi nižji razponi vložkov. Seveda lahko vsak igralec prosto igra baccarat na spletu in izbere različico, ki mu je najbolj všeč.

Kje igrati različne različice igre Baccarat na spletu s pravim denarjem?

Dandanes spletne igralnice ponujajo skoraj vse vrste baccarata, pri čemer sta Punto Banco in Mini Baccarat obvezna. Vendar je vedno dobro, da si pred odpiranjem računa ogledate, katere vrste možnosti spletne igre Baccarat ponuja določena igralnica. Igralci morajo vedno upoštevati, da so v različnih igralnicah priljubljene različne vrste bakarata.

Three Card Baccarat je zelo priljubljen v igralnicah v Macau, medtem ko se European Baccarat igra predvsem v Evropi. Baccarat Chemin de Fer lahko najdete v evropskih in ameriških igralnicah, poleg avstralskih.

Na kaj še iskati pri igranju različnih variacij Baccarat?

Ko igrajo različne vrste Baccarat, igralci običajno zanemarjajo nekatere ključne dejavnike, ki jim lahko pomagajo biti uspešnejši na njihovi poti baccarat. Oglejmo si jih.

Upravljanje bankrolla

Upravljanje bankrolla je vedno prva stvar, na katero mora igralec paziti, ko igra baccarat na spletu, še posebej, ko igra baccarat na spletu s pravim denarjem in višjimi vložki.

Morda je skušnjava, da bi vzeli več, ko preizkušate nove različice igre s kartami baccarat, vendar bi to lahko na koncu polomilo banko. Zato je treba slediti določeni strategiji upravljanja bankrolla, ki bo zagotovila manjše tveganje.

Ne hitite z novo strategijo, ne da bi poznali pravila

Vsaka vrsta spletne igre Baccarat ima nekaj razlik v pravilih. Torej, če igralec poskusi novo različico mizne igre bakara, ne da bi poznal pravila, tvega, da se znajde v zelo frustrirajoči situaciji.

Na primer, pri igri Three Card Baccarat je najvišja možna kombinacija 3 obrazne karte, zaradi česar je 9 drugi najboljši rezultat, kar je lahko presenečenje za nepripravljenega igralca.

Baccarat delilec v živo ali standardna namizna igra Baccarat

Igralci lahko izbirajo med igranjem delivca v živo ali standardnimi namiznimi igrami bakara, kar je še ena stvar, ki jo je treba upoštevati, ko preizkušate nove vrste bakarata. Mize za delivce v živo običajno omogočajo igralcem, da najprej opazujejo igro in nato začnejo igrati, kar daje dodaten čas za podrobno spoznavanje igre.

Zaključek

Spletna igra Baccarat ima veliko več različic, kot ve večina igralcev. Te različice imajo enaka osnovna pravila. Toda nekateri dejavniki naredijo razliko, na primer, koliko igralcev lahko igra, ali lahko igralec položi bančno stavo ali ne, pa tudi število kompletov in delivcev, ki sodelujejo v igri.

Druga stvar, ki jo je treba upoštevati, je, da obstajajo različne različice različne stranske stave ki jih igralci lahko postavijo.

Na splošno je Baccarat zelo preprosta igra, ki vsebuje nekaj pravil, ki jih morajo igralci upoštevati, da bodo uspešni, in premikanje od različice do različice ne bi smelo biti problem, saj so razlike majhne. Kljub temu je dobro vedeti, katere vrste bakarata so, da ne skočimo v nekaj povsem novega.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kakšna igra je baccarat?

Baccarat je ena najbolj priljubljenih iger s kartami. Ima zelo preprosta pravila in veliko različic, ki jih igralci običajno sploh ne poznajo. Baccarat je namenjen primerjanju kart, kart bankirja in igralca.

Katera baccarat je najbolj priljubljena?

Najbolj priljubljena različica igre Baccarat je punto banco, ki je standardna različica igre. Pri tej vrsti igralniške igre baccarat imajo igralci možnost staviti na bankirja, igralca ali izenačenje. V zadnjih nekaj letih je tudi mini bakara pridobila veliko popularnost, saj je zelo podobna Punto Banco, vendar se igra hitreje zaradi manj udeleženih igralcev.

Kako igrati mini baccarat?

Namizna igra mini-baccarat je precej podobna Punto Banco, z edino razliko, da se igra s 7 igralci, namesto s 14 v Puntu. Poleg tega je za mini različico bakarata potreben samo en delivec. Na splošno je Mini baccarat zelo podoben standardni različici, vendar je hitrejši od standardne.

Kakšna je razlika med bakaro in mini bakaro?

Običajno se Punto Banco imenuje baccarat, saj velja za standardno različico igre. Mini baccarat je mini različica igre Punto Banco. Igra se z manj igralci, 7 namesto 14, in namesto prvotnih 3 delivcev Mini Baccarat online zahteva samo 1 delivca. V obeh različicah lahko igralec stavi na bankirja, igralca ali neodločeno.

Kaj je punto banco?

Punto Banco je standardna vrsta igre Baccarat. V tej različici igre Baccarat je do 14 igralcev in 3 delivci. Obstajajo 3 vrste stav, na bankirja (Banco), ki plača 19:20, na igralca (Punto), ki plača 1:1, in na neodločeno (Egalite), z izplačilom 8:1.

Kako igrati punto banco?

Punto Banco je ena najlažjih vrst bakarata za učenje, saj si je treba zapomniti le nekaj pravil, kdaj vleči ali stati. Na mizah za igre s kartami Punto Banco Baccarat je mogoče položiti 3 vrste stav; na bankirju, igralcu ali na neodločenem izidu.

Kako igrati chemin de fer?

Chemin de Fer je zelo priljubljena vrsta bakarata, ki jo je mogoče igrati na spletu ali v kopenskih igralnicah. Za razliko od standardne različice igre Baccarat, Punto Banco, v igri Chemin de Fer igralci ne morejo staviti na Bankirja. Igro igra do 12 igralcev, cilj pa je spet doseči vrednost kombinacije čim bližje 9.

Kaj pomeni chemin de fer?

Chemin de Fer prihaja iz francoske igralniške igre Baccarat, ki jo igra 12 igralcev, ki stavijo drug proti drugemu, ne proti bankirju, kot je to v standardni različici Punto Banco.

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Kaj so stave Baccarat in stranske stave

Igra Baccarat je zelo preprosta, saj ponuja tri možne možnosti stav. Te tri stave veljajo za glavne stave v bakari in se jih igralci običajno držijo. 

Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Kako delujejo stavne kvote Baccarat

Stvar, zaradi katere je Baccarat tako priljubljen, je spodnji rob hiše. Baccarat je igralniška igra s kartami z najnižjo prednostjo hiše 1,06 % za najbolj priljubljeno stavo Banker Bet.

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Kako igrati baccarat: razložena pravila za baccarat

Baccarat je ena najbolj enostavnih igralniških iger, ki zahteva minimalno znanje. To je popolna igra za stavnice, ki obožujejo hitre igre s kartami, ne da bi se morali naučiti veliko zapletenih pravil. Verjetno ima samo ruleta tako preprosta pravila kot Baccarat, kar je eden glavnih razlogov, zakaj je Baccarat še vedno tako priljubljena. 

Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Koristni nasveti za zmago pri Baccaratu

Baccarat je med najbolj priljubljenimi igralniškimi namiznimi igrami, ki jih igralci lahko igrajo na skoraj vseh spletnih igralniških mestih. Je zelo preprosta igra, ki se je lahko stavniki zlahka naučijo, saj ima nekaj enostavnih pravil, ki si jih je treba zapomniti. 

Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Stavne strategije in sistemi Baccarat: katera je najboljša

Baccarat je predvsem igra na srečo, saj je njeno igranje povezano s primerjavo kart, običajno kart bankirja in igralca v večini različic. 

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Zakaj je Baccarat nedonosna za spletne igralnice

Baccarat ima edinstveno mesto v srcih mnogih hazarderjev. Znana po svoji preprostosti in hitrem igranju, je postala stalnica tako v fizičnih kot v spletnih igralnicah. Ko pa gre za donosnost spletnih igralnic, Baccarat izstopa iz razlogov, ki niso takoj očitni. Kljub priljubljenosti med igralci ta igra predstavlja nenavaden primer v igralniškem gospodarstvu. V tem članku se poglobimo v razloge, zakaj Baccarat v primerjavi z drugimi igralniškimi igrami morda ni tako donosen za igralniška mesta, in raziščemo dinamiko v ozadju njegovega finančnega vpliva.

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Baccarat, znan po svoji eleganci in preprostosti, je postal stalnica v igralnicah po vsem svetu. To je igra, ki združuje preprosta pravila z avro prefinjenosti, privlačna tako za novince kot za izkušene igralce. Spodaj boste odkrili razloge za dolgotrajno priljubljenost Baccarata in izvedeli, kako lahko postanete del njegovega razburljivega sveta. Ste pripravljeni svoje novo pridobljeno znanje uporabiti v praksi? Raziščite igralnice Baccarat, ki so na seznamu CasinoRank in poiščite popolno mesto za izkušnjo vznemirjenja igre. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, te igralnice ponujajo idealno okolje za uživanje v edinstvenem šarmu Baccarata. Začnite svoje Baccarat potovanje danes z najboljšimi izbirami CasinoRanka!