Kako igrati Craps na spletu in pogosteje zmagati

Craps

2022-04-19

Benard Maumo

Preden se potopite globlje, je tukaj kritična replika. št craps strategija zagotavlja zmagovalne rezultate. To je zato, ker ima igralnica vedno matematično prednost pred igralci. Še huje, craps, za razliko od pokra in blackjacka, se močno zanaša na srečo. 

Kako igrati Craps na spletu in pogosteje zmagati

Toda to ne pomeni, da igralci craps vedno streljajo v temi. Nasprotno, učenje igranja crapsa z zmagovalno miselnostjo in nizkimi pričakovanji lahko prinese rezultate. Torej, brez nadaljnjega odlašanja, vas ta vodnik vodi skozi kako igrati craps kot izkušen profesionalec in zmanjšajte število izgubljenih sej. 

Poznajte številke in kvote

Craps imajo do 36 možnih kombinacij številk. Zato je bistveno, da poznate številke, na katere stavite in na katere craps kvote. Prav tako ne pozabite, da ima vsaka številka svoj pomen in izplačilo. 

Na primer, 7 ima največ kombinacij (šest), zaradi česar je najverjetnejša številka, ki se bo pojavila v zvitku. Vržete lahko 1 in 6, 5 in 2, 6 in 1, 2 in 5, 3 in 4 ter 4 in 3. Zdaj veste, zakaj je "7" čarobna številka za večino igralcev. 

Z zgornjimi informacijami lahko z zgornjimi informacijami dokaj enostavno najdete tudi številke "najemalcev" v craps. Po pričakovanjih imajo te številke najmanj kombinacij in visoko prednost. Toda po drugi strani je lahko izplačilo dobro. Na primer, pristanek 2 (1 in 1) ima izplačilo 30:1. 

Na splošno je verjetnost, da dobite 7, 6/36, kar pomeni 1/6. Torej, kot že rečeno, je bolj verjetno, da boste dosegli 7. Za številko 12 imate samo eno možnost za izid, kar vam daje verjetnost 1/36.

Poiščite stavo "Brezplačne kvote"

Nič ne gre za nič v svetu spletnih igralniških iger, vključno z craps na spletu. Torej, kaj so stave "brezplačne kvote" v craps? Ta nenavadna stava na craps je edina stava brez prednosti. Da, tako je; igralnica nima nobene zveze s to stavo. 

Vendar obstaja ulov. Običajno se stave na brezplačne kvote igrajo skupaj z drugimi stavami, kot so Pridi, Ne pridi, Prepusti in Ne mimo. Torej, čeprav igralnica še vedno ohranja prednost pri tej vrsti stav, je prednost minimalna v primerjavi z drugimi »flat« stavami. 

Na primer, stave Pass in Don't Pass imajo 1,4-odstotno prednost, če se igrajo brez stave "Brezplačne kvote". Če pa naredite nasprotno, se to zmanjša na 0,6% oziroma 0,5%. Torej, ne glede na točko, vedno uporabite brezplačne stave, kadar je to mogoče.

Ne dotikajte se stav z enim prelomom

Če želite pogosteje zmagovati v crapsih, je ključnega pomena, da se izogibate stavam za posamezen žog. Glavne vrste stav z enim prelomom vključujejo stave na polje, kjer mora biti za zmago izid 12, 11, 10, 9, 4, 3 ali 2. Ta stava ima običajno prednost med 2,78% in 5,56%.

Druga pogosta vrsta stave craps je katera koli 7. Kot že ime namiguje, ta stava predvideva, da bo skupno število točk na kocki 7. Čeprav je večja verjetnost, da se bo pojavila 7, je prednost hiše neverjetnih 16,67%.

Na splošno so lahko stave z enim zvitkom izjemno neustavljive. A resnica je, da niso prilagojeni za zelene roke. Če torej želite zgraditi optimalno strategijo craps, se tem stavam v celoti izogibajte.

Igraj Pass in Don't Pass

Od vseh craps pravila O tem razpravljali tukaj, je to verjetno najbolj preprosto in začetnikom prijazno. Pametni igralci dajejo prednost dajanju najvarnejših možnih stav na mizo za craps. Seveda pa lahko to točko preskočite, če imate na voljo velik denar spletna igralnica.

Ob tem je Pass Bet najpreprostejša in najvarnejša možna stava v craps. Plača enakomeren denar in ima matematično prednost 1,41%. Pri tej vrsti stave zmagate, če je izhodni metek 11 ali 7 in izgubite, če je 12, 3 ali 2. Če je drugačna številka, postane "točka" in igralec nadaljuje z igranjem. Toda počakajte, ne vložite te stave po izhodu, saj se vrednost stave zmanjša.  

Po drugi strani je stava Don't Pass nasprotje Pass Bet. Z drugimi besedami, zmagaš, če je izpad 3 ali 2 in izgubiš, če je 11 ali 7. Ta stava velja za najvarnejšo pri craps, ker ima najnižjo prednost 1,36%. 

Končni nasvet

Kot je bilo sprva rečeno, nobena craps strategija ne more dosledno prinesti pozitivnih rezultatov. Tudi stave Varni Pass in Don't Pass imajo več kot 50 % možnosti za izgubo stave. Lahko pa naredite svoje seje bolj prijetne in koristne z izbiro pravih številk in stav. In ja, znižajte svoja zmagovalna pričakovanja in igrajte za zabavo.

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice