Igralnice za pravi denar French Roulette razvrščene in ocenjene 2024

Ruleta je ena najstarejših igralniških iger, saj obstaja že od leta 1600. Francija je rojstni kraj moderne rulete in v 19. stoletju je francoski matematik in znanstvenik Blaise Pascal spremenil igro tako, da je kolesu dodal 0. Glede na zgodovino rulete v Franciji francoska ruleta velja za najstarejšo od treh pomembnih različic.

Sodobna francoska ruleta je izjemno zabavna za igranje, a mnogi novi igralci še vedno ne vedo, kako jo pravilno igrati. Če iščete nasvete in trike o igranju francoske rulete, potem ste prišli na pravo mesto.

Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
ResearcherPriya PatelResearcher

Kolo francoske rulete

Postavitev kolesa francoske rulete je veliko bližje Evropska različica kot ameriško. Tako evropska kot francoska ruleta imata skupno 37 žepov na kolesu. Oba imata en zelen žepek za številko nič in številke od 1 do 36 v izmenični črni in rdeči barvi.

Zeleni žep je na kolesu, da ponudi igralnici prednost in zagotovi, da je dolgoročno donosna. Od ameriške rulete se razlikuje po tem, da nima žepa za 00.

Vzemimo takole:

  • Na desni strani ničle so črne številke nizke in so 2, 4, 6, 8, 10, 11, 13, 15 in 17.
  • Zdaj so rdeče številke visoke, vključno z 19, 21, 23, 25, 27, 30, 32, 34 in 36.
  • Po drugi strani pa, če gledate iz zelenega žepa, so rdeče številke nizke in so 1, 3, 5, 7, 9, 12, 14, 16 in 18, medtem ko so črne številke visoke in vključujejo 20, 22, 24, 26, 28, 29, 31, 33 in 35.
  • Zdaj boste razumeli, da je osem črnih in osem rdečih žepov na vsaki strani kolesa. Sprva si bo težko zapomniti postavitev, vendar naj vas to ne skrbi. Poskusite izvedeti več o postavitvi in ​​si jo zapomnite. S tem boste lahko igrali in bolje razumeli igro.

Ni vam treba skrbeti, če si ne morete takoj zapomniti postavitve, saj zahteva čas in ni lahka naloga. Torej, vzemite si čas in malo vadite v brezplačnem načinu, zapomnite si postavitev in nato nadaljujte z igrami na srečo.

Pravila francoske rulete

Preden gremo v podrobnosti pravil francoske rulete, se pogovorimo o standardna pravila rulete prvi. Kot pri vsaki drugi igri rulete je cilj uganiti rezultat vrtenja kolesa in katera od 37 številk se bo pojavila. Kot že rečeno, se številke gibljejo od 0 do 36, 0 pa se obravnava drugače kot ostale. Torej bi ta igralnica lahko imela nekaj prednosti.

Če ste že igrali evropsko ruleto, boste morda opazili, da so nekateri vidiki francoske rulete enaki evropski ruleti. Oba imata eno samo 0 in prostore za enake denarne stave Rdeča ali črna, Visoko ali Nizko, in Sodo ali liho. Poleg tega obstajajo stave, ki se izplačajo 35 proti 1 na posamezne številke, 2 proti 1 na stolpce in 3 proti 1 na kote. V spodnjem desnem kotu rulete boste našli tudi možnosti Neighbor Bets in Announce Bets.

Notranje stave

Obstaja šest vrst notranjih stav, o katerih bomo na kratko razpravljali.

  • Ravne stave: Ravna stava je stava na določeno številko, na primer 4 ali 15, ki se pojavi. Na voljo je skupno 37 številk, vključno z 0; te številke imajo izplačilo 35 proti 1.
  • Razdeljene stave: Razdeljene stave se položijo med dvema številkama, ki sta blizu ena drugi, kot sta 21 in 22 ali 8 in 9. Če se pojavi katera koli od teh številk, mora biti žeton postavljen med obe številki, pri čemer se plača 17 proti 1.
  • Ulične stave: Te so postavljene na koncu izbrane vrstice in plačajo 11 proti 1, če je katera od številk v tej vrstici uspešna. Ilustracija bi bila vrstica s številkami 16, 17 in 18. Če katera koli od teh treh številk zmaga, prejmete 11 proti 1 na celotno stavo, če postavite žeton tako, da polovica pokrije črto levo od 16.
  • Kotne stave: Kotne stave, kot bi morda mislili, pokrivajo štiri številke in morajo biti postavljene v kot številke, tako da pokrivajo skupno štiri števke. Postavite žeton na spodnji levi del 11, da pokrijete številke 10, 11, 13 in 14. Če je katera od teh številk izžrebana, boste zmagali 8 proti 1.
  • Stave na linijo: Line stave pokrivajo šest številk v dveh vrstah po 3 številke. Žeton(-i) mora(-jo) biti(-i) postavljen(-i) levo od vrstice in pokrivati ​​spodnjo številko in polovico številke na levi strani. Žeton, ki pokriva polovico črte levo od ene in polovico črte levo od štirice, se postavi za stavo na linijo za prvi dve vrstici v zgornjem primeru, ki sta 1, 2, 3, 4, 5. , in 6. Če je katera koli od teh šestih številk klicana, imate možnost za zmago 5 proti 1.
  • Stave na stolpec: Zadnja notranja stava, ki jo imamo, je stolpčna stava. Če je katera od številk iz tega stolpca dobitna, se te nahajajo na dnu enega od 12 stolpcev in izplačilo 2 proti 1. Poglejte desni stolpec na zgornji sliki; obstajajo stave, ki bi se izplačale 2 proti 1, če bi bila katera koli zmagovalna številka 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 ali 36.

Tudi denarne stave

Tudi denarne stave v celoti temeljijo na sreči in obstajajo enake možnosti za zmago in poraz. V bistvu gre za met kovanca, da podvojite svoj denar, če zmagate. Lahko pa si ga zapomnite kot dvojno ali nič. Lahko stavite na izid števila rdeče ali črno, liho ali sodo, visoko (19 do 36) ali nizko (1 do 18). Poleg tega ne pozabite, da bodo vse enake denarne stave, stolpčne stave in ulične stave izgubljene, če je izklicana 0. Pri linijskih stavah, stavah na kotičke/štiri stave, deljenih stavah ali stavah na eno stavo boste zmagali, če je izklican 0.

Nekaj ​​edinstvenih pravil

En zapor

Ko je to pravilo v veljavi, vaše stave ostanejo veljavne za naslednji vrtljaj, ko se vrže 0. Po mnenju igralca je to idealna različica francoske rulete, saj nikoli ne izgubite nobene svoje stave; namesto tega prejmete novo priložnost za zmago pri naslednjem vrtenju. Žetoni bodo ostali v igri, če se v naslednjem vrtljaju ponovno pojavi 0 do vrtljaja, v katerem se ne pojavi 0, pri čemer bo izplačan kot zmagovalec ali poraženec.

La Partage

Če je spletno mesto spletne igralnice tam, kjer igrate francosko ruleto, velja ta omejitev, boste dobili nazaj samo polovico svojih žetonov pri vseh stavah Enakomernega denarja, če se pojavi 0. Čeprav je En Prison boljši za igralca, je to še vedno bolje kot izguba vseh vložkov.

Kako igrati

Vedeli bi že, da udeleženci začnejo vsak krog francoske rulete s stavami. Glede na to se pred obiskom igralnice, ki ponuja igro francoske rulete, seznanite s francoskimi izrazi, zlasti tistimi, ki se nanašajo na napredne stave.

Počakali bodo nekaj časa, preden bodo kroglico vstavili v kolo, ko boste stavili na stavni plošči ali o njih obvestili krupjeja. Ni natančnega načina za določitev, kako dolgo morate igrati, ker se krupjejeva pripravljenost čakati razlikuje glede na mizo in same krupjeje.

Ne pozabite pa, da se morajo vse stave ustaviti, ko krupje sporoči, da za krog ni več stav. Če ne prenehate, lahko krupje diskvalificira vašo stavo, zato je bolje, da prenehate. Krupje najprej vzame žetone poraženih igralcev s stavne deske, ko žogica pristane v žepu, preden položi žetone zmagovalnih igralcev na desko.

Vsi zmagovalni igralci za mizo bodo nato izplačani. Krupje bo objavil naslednji krog stav, ko bodo vse stave poravnane, takrat pa lahko stavite še enkrat.

Glavna razlika med francosko in evropsko ruleto

Dodatne stave, ki so ponujene igralcem v francoski različici rulete, so glavna razlika med njo in njeno evropsko različico. Kot lahko pričakujete, več teh imen zveni izjemno francosko in vsa so popolnoma edinstvena.

Voisins du Zero Bet

V angleščini bo Voisins du Zero Bet preveden kot Neighbours of Zero. Ta stava velja za devet žetonov in je kombinacija stav na Split in Corner Bets, ki zajema številki 22, kar je 9 proti eni strani čez nič, in 25, kar je 9 proti drugi strani.

Le Tiers du Cylindre Bet

Stava Le Tiers du Cylindre se v angleščini imenuje Thirds of the Wheel. Vključuje 12 številk med 27. in 33. krogom nasproti ničle. Šest deljenih stav, ena za vsako od 12 številk, sestavlja stavo.

Stave Orphelins

Orphelini bodo prevedeni kot sirote, ta stava pa je sestavljena iz osmih številk, ki jih ne pokriva nobena od zgoraj omenjenih stav. Skupni strošek bi znašal pet žetonov, sestavljenih iz 4 deljenih stav in enega samega žetona, ki pokriva 1.

Jue Zero

Ta stava, prevedena kot Zero Game, vključuje vse strani ničle na kolesu kot tudi samo številko nič. Ta stava je sklenjena z ravno stavo na 26 in tri deljene stave.

Finale

Finale je edinstvena stava med pojasnjenimi. Stave veljajo za vse številke, ki vsebujejo isto številko ali kažejo poseben vzorec. Vključuje stave na številke 5, 15, 25 in 35 ali 6, 16 in 36.

Najboljše strategije?

No, v ruleti ni najboljših strategij, saj je to igra, ki temelji na sreči. Nikakor ne morete sprejeti odločitev, ki bi tok obrnila v vašo korist. Nobena posebna strategija ne more spremeniti rezultata; kot že rečeno, igra v celoti temelji na sreči.

Torej, kakšen bi bil idealen pristop k igranju francoske rulete? No, naučite se sklepati pametnih stav in učinkovito upravljati svoj bankroll. Tako boste lahko boljši. Vedno morate staviti v okviru svojih zmožnosti in zapustiti igro, če začnete izgubljati zanimanje. Izogibajte se lovljenju izgub, saj bi s tem le izgubili denar, ki si ga ne morete privoščiti.

Zaključek

Ruleta je ena najstarejših igralniške igre ki se še igra v tej dobi. Obstajajo tri vrste rulet: ameriška, evropska in francoska ruleta. Evropska in francoska sta si nekoliko podobna, ameriška pa je nekoliko bolj zapletena. Francoska ruleta je bila izjemno priljubljena in se igra v Latinski Ameriki in seveda po vsem svetu.

Pravila in različne vrste stav so podrobno razložene v vodniku. Torej, ne pozabite ga prebrati, če želite postati boljši pri francoski ruleti. Igra je edinstvena in ima nekaj posebnih pravil. Zapomnite si jih in pripravljeni boste na igro. Vendar si ne pozabite vzeti odmora in upravljati svojega denarja.

About the author
Samuel O'Reilly
Samuel O'ReillyAreas of Expertise:
Igre
About

Samuel O'Reilly, avstralski rojen, je idejni začetnik nekaterih najbolj pronicljivih vodnikov po spletnih igralnicah. Z desetletjem v igralniški industriji je Samuelovo strokovno znanje brez para, zaradi česar so njegove ocene priljubljene tako med novinci kot profesionalci. Ime avatarja: CasinoKangaroo

Send email
More posts by Samuel O'Reilly

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je francoska ruleta in kako se razlikuje od drugih variant rulete?

Francoska ruleta je različica rulete z edinstveno postavitvijo mize in posebnimi pravili, kot sta "La Partage" in "En Prison". Od drugih variant se razlikuje predvsem po spodnjem robu hiše in igralcem prijaznih pravilih.

Ali lahko igram francosko ruleto v večini spletnih igralnic?

Da, francoska ruleta je na voljo v številnih spletnih igralnicah. Vendar pa je njegova razpoložljivost lahko različna, zato je priporočljivo, da preverite izbiro iger v igralnici.

Kakšna sta pravili 'La Partage' in 'En Prison' v francoski ruleti?

"La Partage" omogoča igralcem, da povrnejo polovico svojih enakih stav, če žogica pade na nič. "En Prison" daje igralcem drugo priložnost, da dobijo svoje enake stave, če žogica pade na nič.

Ali je francoska ruleta primerna za začetnike?

Da, francoska ruleta je primerna za začetnike. Njegova pravila so enostavna, igralcem prijaznimi funkcijami pa je priljubljena izbira za nove igralce.

Katere strategije je mogoče uporabiti pri francoski ruleti?

Običajne strategije v francoski ruleti vključujejo sistem Martingale, Fibonaccijev sistem in D'Alembertov sistem, ki se osredotočajo na stave enakega denarja zaradi nižjega kazalca igre.

Ali francoska ruleta ponuja boljše možnosti za zmago kot ameriška?

Da, francoska ruleta na splošno ponuja boljše možnosti za zmago zaradi svoje nižje vrednosti hiše, predvsem zaradi ene ničle in igralcem prijaznih pravil, kot sta "La Partage" in "En Prison."