Novice - Page 17

Ste pripravljeni osvojiti denar na igralnih avtomatih?
2021-01-08

Ste pripravljeni osvojiti denar na igralnih avtomatih?

Ali sanjate o tem, da bi postali profesionalni igralec igralnih avtomatov? Čeprav se to morda zdi neprijetno, nekateri igralci dejansko vedo, kako zmagati na igralnih avtomatih in služiti denar. Ne glede na to, preden lahko zmagate na igralnih avtomatih ali video avtomatih, se morate najprej naučiti obrti. Video avtomati temeljijo na sreči, tako kot druge spletne igralniške igre. Danes vas želim izpopolniti z nekaj preizkušenimi in pravimi veščinami, ki vam bodo pomagale osvojiti igralne avtomate in ostati na pozitivni strani.

Zakaj so spletni pokiji tako priljubljeni?
2021-01-04

Zakaj so spletni pokiji tako priljubljeni?

Online Pokies so igralniške igre, ki jih igralci igrajo tako rekoč brez posebnih veščin ali izkušenj. Najbolj priljubljeni so igre vidiš v spletna igralnica podjetja. Je priljubljeni igralci spletnih igralnic predvsem zato, ker je lažje igrati za začetnike v spletnih igralnicah, saj je lahko razumljivo.

Nasveti za izjemne filme o igrah na srečo
2021-01-02

Nasveti za izjemne filme o igrah na srečo

Uživate v sprostitvi ob filmih? Uživajte v filmih, kjer vaše fantazije o igrah na srečo in stave oživijo v dejanjih likov? No, tukaj je nekaj najboljših filmov o igrah na srečo, za katere verjamemo, da bodo ustrezali vašim specifičnim željam. Če ste jih videli, super! Če še niste, vzemite zavitek kokic in se udobno namestite, saj vas zagotovo čaka dolga zanimiva vožnja.

Prepoved kreditnih kartic za stave v Združenem kraljestvu
2020-12-29

Prepoved kreditnih kartic za stave v Združenem kraljestvu

V začetku letošnjega leta je bila v Združenem kraljestvu uvedena prepoved kreditnih kartic na stavnicah. Ugotovljeno je bilo, da je to posledica močnega zatiranja odgovornega igranja na srečo, kar je povzročilo težave pri igranju na srečo.

Igre v realnem času poudarjajo nastanek spletnih igralnic
2020-12-27

Igre v realnem času poudarjajo nastanek spletnih igralnic

Umetnost iger na srečo vključuje stavljanje denarja ali nečesa vrednega na dogodek z negotovim izidom, z namenom, da bi dobili denar. Koncept iger na srečo ni na noben način nov. Ljudje igrajo na srečo že od nekdaj, vendar je edina razlika v sredstvih in procesih, skozi katere gre danes. To je en vidik Igranje iger v realnem času je z leti izboljšal svoj presek naslovov.

Evolution Gaming lansira Live Craps
2020-12-15

Evolution Gaming lansira Live Craps

Evolution Gaming, premier pr oducer of Kazino v živo alternatives je napovedal uvedbo prvega spletnega mesta na svetu Igra Craps v živo, postavljena v starem podzemlju. Ta značilna spletna različica cenjene igre s kockami ostaja zgodovinsko točna, hkrati pa v celoti izkorišča nastajajoče tehnologije s svojim bogatim naborom izboljšanih funkcij, zasnovanih tako, da je igra razumljiva in igra tako za izkušene kot za začetnike.

Spletni poker - osnovne veščine
2020-12-09

Spletni poker - osnovne veščine

Poker je poljubno število kartic igre kjer igralci vlagajo denar, v kateri roki je po njenih pravilih najboljša. Poker kot igra obstaja že od 20. stoletja in je do danes še vedno ena najbolj igranih spletnih iger na svetu, zaradi česar je obvezen pri spletne igralnice.

Razvoj iger na srečo od brez povezave do spletnih danes
2020-11-29

Razvoj iger na srečo od brez povezave do spletnih danes

Igre na srečo so stare toliko kot človek. Človek se iz generacije v generacijo zavestno in nevede ukvarja z igrami na srečo že pred stoletji in se še vedno ukvarjajo z igrami na srečo in so napredovale s pomočjo tehnologije.

Prihodnost strani Cassava in Bingo
2020-11-21

Prihodnost strani Cassava in Bingo

Igralci na kasava spletna mesta bodo dobro in resnično razvajena za možnosti s toliko funkcijami na zalogi zanje, saj imajo dobesedno preveč na voljo. Če iščete bonuse, igrajte a bingo ali vrtenje reže in imeli se boste čudovito.

8 največjih jackpotov spletnih igralnic
2020-11-20

8 največjih jackpotov spletnih igralnic

Spletna igralnica igre na srečo lahko postanejo odlična zabava, zlasti če igrate igre s progresivnim jackpotom. Ne glede na to, ali gre za igralne avtomate, namizne igre, blackjack, oz video poker, veliko srečnih igralcev je imelo srečo, da so dosegli izjemno visoke številke, ki so jim spremenile življenja, in živeli, da bi pripovedovali svoje neverjetne zgodbe.

Cassavino novo partnerstvo
2020-11-19

Cassavino novo partnerstvo

Cassava Enterprises je ponudnik internetnih storitev, ki oskrbujespletna mesta za bingoz varnimi spletnimi transakcijami. Glavno poslovno sredstvo, ki je v popolni lasti podjetja Cassava Enterprises, je njegova licenca za internetne igre na srečo, zato je Cassava Enterprises načeloma zagotavljala storitve spletnih iger na srečo, storitve obdelave plačil, licenciranje in storitve licenciranja skladnosti.

Želite igrati na spletu? Imejte te stvari v mislih
2020-11-11

Želite igrati na spletu? Imejte te stvari v mislih

Spletne igre na srečo ni lahka igra za učenje ali igranje, še posebej, če šele nameravate začeti. Vendar pa so spletne igre na srečo nov način igranja in ga podpira veliko igralcev, zlasti glede tega, kako enostavno je staviti in zaslužiti veliko denarja, tudi če ostanete doma.

Stave za življenje: možnosti in nekaj trikov, ki jih lahko posnemate
2020-11-07

Stave za življenje: možnosti in nekaj trikov, ki jih lahko posnemate

Vedno sem imel to vprašanje, da obstaja nekaj, kar je zaklenjeno v mislih večine ljudi. včasih se zdi nejasno misliti, da lahko ljudje celo življenje živijo od denarja, zasluženega pri igrah na srečo. No, nekaj razkritja vas bo šokiralo, vendar je zagotovo izvedljivo. Po vsem svetu je res nekaj ljudi, ki dostojno zaslužijo z igrami na srečo.

Zakaj je Elk Studio tako priljubljen?
2020-11-03

Zakaj je Elk Studio tako priljubljen?

Elk Studios je eden najmlajših igralcev v ligi ponudnikov iger, saj je bil ustanovljen šele leta 2013. Švedski ponudnik programske opreme za e-igre se osredotoča na ustvarjanje omejenega obsega izjemnih visokokakovostne igralne avtomate ki so posebej namenjeni za uporabo na mobilnih napravah in mobilnih igralnicah.

Razvoj spletnih igralnih avtomatov
2020-10-31

Razvoj spletnih igralnih avtomatov

Igralni avtomati so bili že več generacij izključno mehanski. Za začetek igro, bi morali zdrsniti navzdol vzvod, ki bi premikal kolute. Ko povlečete ročico, lahko raztegnete notranjo vzmet, ki bi preprečila počasno vrtenje navijal. Ta ročni pristop k igralnim avtomatom je igralcem dal občutek, da manipulirajo z igro in rezultati. 


Razkrite skrivnosti spletnega Kena
2020-10-29

Razkrite skrivnosti spletnega Kena

Igra Keno je med najbolj znanimi igrami v spletna igralnica in slovi po svoji preprostosti. Ta del bo razkril tiste obsežne nasvete, ki jih morate upoštevati, da razbijete Keno desko, to so keno skrivnost, ki vam nikoli niso povedali. Ko igrate loterijo Keno igre , večina igralcev uporablja taktike za izbiro zmagovalnih številk za premagovanje kvot, a ker je Keno igra na srečo, igralci kljub temu poskušajo najti alternativne načine za doseganje pravih zmagovalnih številk. To je tako imenovana skrivnost Keno Numbers.

Prev17 / 22Next