Novice

July 24, 2023

4ThePlayer bo začel oddajati svojo inovativno vsebino na Livespins

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

4ThePlayer, hitro rastoči razvijalec inovativnih spletnih igralnih avtomatov, je postal najnovejši razvijalec iger, ki se je pridružil revolucionarni platformi Livespins. Je sodobna platforma, ki igralcem spletnih igralniških iger omogoča, da stavijo za svoje najljubše streamerje ali ambasadorje blagovnih znamk.

4ThePlayer bo začel oddajati svojo inovativno vsebino na Livespins

Po dogovoru bodo pretakalci Livespins dodali izbor najuspešnejših igralcev 4ThePlayer spletne igralniške igre na njihove oddaje. Stremerji bodo povabili svoje sledilce, da delijo vznemirljivo vznemirjenje, ki ga prinaša vsak vrtljaj.

Nekatere igre, ki se bodo pridružile platformi za pretakanje v živo, vključujejo:

  • 4 tajne piramide
  • 9K Kong v Vegasu
  • 5 pasjih dolarjev

4ThePlayer je dober dodatek k razširjenemu portfelju igralnih avtomatov Livespins. Platforma trenutno vključuje igre vodilnih studijskih partnerjev, kot so:

  • Sprostite se pri igranju
  • Yggdrasil
  • iSoftBet

4ThePlayer, ustanovljen leta 2018, je svojo prvo igro izdal novembra 2019. Studio so ustanovili strokovnjaki iz industrije, ki radi igrajo igralne avtomate na najboljše spletne igralnice, s čimer je podjetje postalo vodilna izzivalna znamka v sektorju. Ta izkušnja studiu omogoča ustvarjanje inovativnih igralniških iger z neprimerljivo zabavo in vznemirjenjem. Studio se je širil na različnih trgih, pred kratkim tudi v Michiganu, Združene države.

Livespins streamerji bodo zdaj iz studia razpakirali nove igralne avtomate, kot je njihov nedavno napovedal 5 Doggy Dollars, in igralce popelje skozi mehanike in funkcije, ki jih vsebuje vsaka igra. Poleg tega bodo svojim sledilcem in igralcem prikazali igre, ki jih ponuja 4ThePlayer, ki lahko takoj sodelujejo v akciji s stavami v zakulisju.

Igralci bodo uživali tudi v skupni izkušnji z izbiro lastnega zneska stave in števila vrtljajev. S pretakalci v živo in drugimi igralci se lahko pogovarjajo prek odgovorov in emotikonov. Studio pravi, da to prinaša novo raven družbene izkušnje.

Michael Pedersen, glavni komercialni direktor pri Livespins, je komentiral:

"Livespins zagotavlja igralcem popolnoma nov način, da izkusijo spletno igralnico, vendar to pomeni, da studiem ponuja tudi nov format, da svoje igre ponudijo igralcem, in super je, da je 4ThePlayer izkoristil priložnost, ki se mu ponuja. Studio si je hitro ustvaril ime zase z razvojem igralnih avtomatov, ki ne samo izpolnjujejo, ampak tudi presegajo pričakovanja igralcev, in naši streamerji bodo zdaj lahko izkoristili to fenomenalno igranje, da izboljšajo svoje oddaje in ustvarijo vznemirljive, akcijske oddaje, ki 4ThePlayer prav tako predstavijo veliko večjemu občinstvu kot kdaj koli prej. prej."

Soustanovitelj 4ThePlayerja ter direktor komerciale in trženja, Henry McLean, je dodal:

»Pretočno predvajanje v živo osvaja sektor spletnih igralnic kot nevihta in z Livespins imamo partnerja, ki nam omogoča, da povečamo potencial tukaj, vendar na trajnosten in odgovoren način. Vse, kar počnemo, je namenjeno zagotavljanju najboljše igralske izkušnje – tako zelo. , je v našem imenu – in komaj čakamo, da vidimo Livespinsove stremerje, ki zaženejo kolute na našem naboru igralnih avtomatov in jih predstavijo igralcem, ki se lahko prav tako pridružijo tako, da stavijo za akcijo."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice