Novice

July 28, 2023

Games Global uvaja revolucionarno mrežo jackpotov v King Millions

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ko je Games Global dokončal Pridobitev Microgaminga maja 2022 je bilo veliko pričakovanj, saj je Microgaming med vodilnimi imeni v industriji iGaming. Zdi se, da podjetje dobro obvladuje novo lastništvo in vsak mesec lansira nove igre.

Games Global uvaja revolucionarno mrežo jackpotov v King Millions

Ena najnovejših izdaj Games Global je lansiranje jackpot mreže King Millions. Ta jackpot bo revolucioniral sektor iGaming, saj je največji in najbolj nagrajujoč omrežni jackpot do zdaj Games Global. Glavni dobitek se bo pod okriljem razvijalca pridružil drugim omrežjem, kot sta Mega Moolah in WowPot.

Po poročanju Games Global se bo nov mrežni jackpot začel z 9 Masks of Fire King Millions, kar bo igralcem omogočilo dve priložnosti za osvojitev ogromnih denarnih izplačil, zahvaljujoč semenom v vrednosti 1 milijona oziroma 2 milijona €. Ogromen Grand Jackpot bo izplačal rekordne dobitke, ki presegajo 30 milijonov evrov.

Igralci lahko naključno sprožijo mrežni jackpot King Millions med osnovnim igranjem več najbolj uspešnih spletni igralni avtomati od Games Global. Vsebuje bonus kolo, ki prikazuje glavne in velike jackpote ter množitelje dobitkov med 7x in 100x vložkom.

Razvijalec pravi, da King Millions ponuja jackpot regulirani operaterji spletnih igralnic edinstvena priložnost, da izstopate tako, da ste popolnoma prilagodljivi željam igralca. Ta fascinanten nov izdelek krepi osredotočenost Games Global na zagotavljanje vodilnih jackpot vsebin na trgu in izboljšanje igralske izkušnje.

Pred kratkim je podjetje objavilo, da bo njegov progresivni glavni dobitek WowPot upadel kadarkoli kasneje presegla mejo 30 milijonov evrov. To omrežje jackpotov ustvarja dobitnike od leta 2020 in je izplačalo več kot 160 milijonov € za več kot 4 milijone dobitkov.

Andrew Booth, produktni direktor pri Games Global, je dejal, da si podjetje vedno prizadeva premikati meje, zlasti kar zadeva izdelke za jackpot. Izjavil je, da si je Games Global uspel ustvariti trden ugled kot vodilni na področju jackpotov.

Booth je nadaljeval:

»Zasnovano posebej za dvig igralnih avtomatov s progresivnim jackpotom, pričakujemo, da bodo glavni nagradni skladi narasli nad 30 milijonov €, preden bodo padli, in podelili osemmestne vsote, kakršnih v industriji še ni bilo. prepričan, da bo King Millions velika uspešnica tako pri operaterjih kot pri igralcih, še posebej glede na to, da bo združena z izjemno priljubljenimi igrami, kot je 9 Masks of Fire, sledile pa bodo še druge."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice