Novice

August 24, 2023

Osvojite očarljive nagrade v igralnem avtomatu Habanero's Witches of Tome

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Habanero, znani dobavitelj najboljši spletni igralni avtomati in namiznih iger, je s svojo najnovejšo izdajo, Witches Tome, ponudil očarljivo izkušnjo. V tej igri razvijalec vabi igralce, da raziščejo skrivnostne globine prepovedanega gozda, kjer jih čaka zbiranje čarovnic s svojimi čarobnimi napitki. Igralni avtomat se ponaša z različnimi funkcijami, ki bodo igralce pritegnile skozi celotno nagrajujočo avanturo.

Osvojite očarljive nagrade v igralnem avtomatu Habanero's Witches of Tome

Igralni avtomat uporablja standardno postavitev 5x3 z do 243 načini za dobitek. Igralci se morajo ujemati z vsaj tremi simboli na temo čarovnic na sosednjih kolutih, da osvojijo izplačilo, ki doseže 1000-kratni vložek. Divji znaki in razpršeni simboli imajo lastna izplačila.

Ko že govorimo o divjini, se lahko ti očarljivi simboli posnemajo kjerkoli v mreži. Kot je bilo pričakovano, lahko zamenjajo vse plačilne simbole, razen razpršenega simbola, ko se pojavijo na kolutih, in ustvarijo zmagovite kombinacije, zavite v skrivnost. Ujemanje petih divjih znakov na sosednjih kolutih lahko prinese tudi izplačilo, ki doseže 4,4-kratni vložek.

Medtem se lahko na kolutih pojavijo skrivnostni razpršeni simboli, ki jih predstavlja čarovniški črni lonec, da odklenete do 20 Brezplačni vrtljaji. Wild simbol bo med to bonus funkcijo ostal zaklenjen na istem mestu. Seveda to dodatno poveča vaše možnosti za osvojitev 7.307-kratnega največjega izplačila.

Protagonistka čarovnica v tem mističnem igralnem avtomatu lahko sproži tudi funkcijo zaklenjenih ponovnih vrtljajev. To bo zaklenilo simbol, dokler se ne pojavi uspešna kombinacija.

Witches Tome je spletni igralni avtomat z visoko volatilnostjo, ki ponuja možnost velikih nagrad. Če želite povečati svoje možnosti za osvojitev največjega izplačila, Habanero dodan prijazen RTP (vrnitev igralcu), ki lahko doseže 98,12 %.

Poleg Witches of Tome je Habanero zadnje čase zaposlen z ustvarjanjem novih spletnih igralnih avtomatov za svoje oboževalce na najboljše spletne igralnice. Konec junija je podjetje izdal Siren's Spell, pustolovski igralni avtomat, ki igralce popelje pod vodo za razburljive zmage. Pred tem je podjetje napovedalo Crystopia, igralni avtomat 3x3, ki igralce popelje v bleščeče kristalno kraljestvo.

Toni Karapetrov, vodja korporativnega komuniciranja Habanera, je opozoril:

"Witches Tome je navdušujoč igralni avtomat, poln funkcij za tiste, ki so pripravljeni sprejeti čarovnijo in preizkusiti svojo srečo. Navdušeni smo, da lahko predstavimo ta najnovejši dodatek, ki obogati naš portfelj s še enim poglobljenim in privlačnim naslovom."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice