Novice

August 7, 2023

Relax Gaming utrjuje vodilne položaje z novim imenovanjem CPO

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, vodilni razvijalec spletnih igralnih avtomatov, z veseljem oznanja imenovanje Shelley Hannah za svojo novo produktno direktorico. Preden se je pridružil Relax Gamingu, je bil Shelley predan področju upravljanja iger z izjemnimi rezultati.

Relax Gaming utrjuje vodilne položaje z novim imenovanjem CPO

Prinaša desetletje izkušenj na področju iGaminga in pet let dela s platformo podjetja za zbiranje vsebin. Delala je tudi kot direktorica kazino produktov pri Relaxu.

Med njenim delom pri Sprostite se pri igranju, skrbela je za ekspanzivno rast zbirk Powered By Relax in Silver Bullet. Te platforme za združevanje vsebin so podjetju zagotovile konkurenčno prednost že na začetku njegove poti. Program Powered by Relax je znan predvsem po dostavi regulirana spletna mesta spletnih igralnic z vrhunsko kakovostjo, pripravljeno za regulacijo igralniške igre iz vodilnih studiev za igre po vsem svetu.

V uradni izjavi je podjetje pohvalilo Shelley kot "instrumentalno silo" v zadnjih dveh desetletjih, zahvaljujoč njenemu delu pri razvoju izdelkov in programske opreme. Njena prizadevanja so podjetju dala prednost v smislu integracijskih procesov in hitrega vstopa na trg, kar mu je pomagalo postati pomemben dobavitelj B2B po vsem svetu.

Podjetje upa, da sta ji njeno daljše obdobje v oddelku za združevanje vsebine in njena vloga direktorice igralniških produktov omogočila globoko razumevanje zapletenosti sektorja in spreminjajočih se zahtev igralcev in partnerjev.

Simon Hammon, izvršni direktor pri Relax Gaming, je dejal, da je zaradi Shelleyinih vodstvenih lastnosti in širokega strokovnega znanja na področju iGaming popolna oseba, ki bo zbirko vsebin Relax Gaming popeljala na naslednjo raven.
Dodal je:

"Napredovanje v vodjo produktnega direktorja je zelo zasluženo, saj je zelo vplivala na naš uspeh in prepričan sem, da bo s svojimi spretnostmi in znanjem še naprej pomembna osebnost pri nadaljnjem uspehu Relaxa."

Shelley Hannah, produktna direktorica pri Relax Gaming, je dejala, da je počaščena, da je prejela to imenovanje. Bila je hvaležna, da je bila vsa leta prisotna, da bi bila priča izjemni širitvi in ​​uspehu podjetja, in z veseljem nadaljuje s sodelovanjem na njegovi poti.

Nadaljevala je:

"Verjamem, da je vsako podjetje močno le toliko, kolikor so močni njegovi ljudje, in imam neverjetno srečo, da delam s tako strastno ekipo, ki želi Relax popeljati v nove višine. Skupaj bomo še dvignili položaj Relax Gaminga kot najboljšega dobavitelja B2B v industriji in doseči nove ravni uspeha."

Njeno imenovanje prihaja, ko Relax Gaming uživa nekoliko popolno leto 2023. Pred kratkim je podjetje v trendu Dream Drop Jackpot ustvaril svojega desetega milijonarja ki je z igro Fly Cat$ osvojil 2,7 milijona €.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice