Novice

June 29, 2023

Začnite epsko avanturo z Relax Gaming Cluster Tumble Dream Drop

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, vodilni razvijalec vrhunskih spletnih igralnih avtomatov, je napovedal svojo najnovejšo igro, Cluster Tumble Dream Drop. Je nadaljevanje serije Tumble, ki vključuje najbolj uspešne igre, kot sta Temple Tumble in Templar Tumble.

Začnite epsko avanturo z Relax Gaming Cluster Tumble Dream Drop

To je mreža 8x8, kjer morajo igralci ujemati vsaj štiri simbole na kateri koli od štirih stavnih linij, da prejmejo izplačilo. Ampak to spletna igralniška igra ponuja veliko več kot standardna izplačila. Vključuje razvijalčev dobro znani jackpot Dream Drop.

Cluster Tumble Dream Drop vsebuje posebne kamnite bloke, ki jih lahko igralci sprožijo, ko se pojavi sosednja zmagovalna kombinacija. Lightning Wins bo videl blok zamenjati z naključnim simbolom, vse podobne ikone (vključno z divjinami) pa bodo ustvarile dobitek.

Poleg tega bodo simboli Fire Transform spremenili bloke v naključne ikone. Kaskada lahko pretvori eno ali dve ikoni v istovrstne simbole. Zadnji posebni kamniti blok je klasični divji simbol igre.

Ko se to nadaljuje, lahko igralci aktivirajo bonus brezplačnih vrtljajev z pridobitvijo treh razpršenih simbolov ali odstranitvijo vseh kamnitih blokov na plošči med osnovno igro. To bo igralcem omogočilo pet brezplačnih vrtljajev s trajnim množiteljem dobitkov, ki se poveča za 3x vsakič, ko igralci počistijo ploščo.

Če igralci na najboljše spletne igralnice počistite tablo med načinom brezplačnega vrtenja, bodo prejeli tri vrtljaje. Poleg tega vas bo igra nagradila z dodatnim vrtenjem vsakič, ko boste kjer koli na kolutih pristali scatter. Nestrpni hazarderji lahko kupijo tudi pet brezplačnih vrtljajev prek funkcije Buy Bonus, tako da plačajo 100x svoje stave.

Nazadnje lahko igralci odklenejo vrtenje jackpota kadar koli v igri. Bonus Dream Drop lahko aktivirate po ikonah Dream Drop na vsakem kolutu, kar vam omogoča, da osvojite enega od naslednjih jackpotov:

  • HITRO
  • MIDI
  • MAXI
  • MAJOR
  • MEGA

V prvem letu izdaje progresivni jackpot Dream Drop družbe Relax Gaming je že osem ljudi naredil milijonarje. Poleg tega je ta jackpot mreža podelila več kot 100 ljudem po 50.000 € nagrade.

Shelley Hannah, direktorica izdelkov za igralnice pri Sprostite se pri igranju, izjavil:

"To je peti del slavne serije Temple Tumble. Navdušeni smo, da se bomo odpravili globoko v himalajsko divjino na nekaj visoko volatilnih plačilnih akcij grozdov! Vsi pri Relaxu so prepričani, da bodo ta naslov dobro sprejeli tako operaterji kot igralci, zlasti zaradi epskega jackpota Dream Drop!"

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice