Vodnik za Baccarat, ki vam pomaga pri bolj dosledni zmagi

Baccarat

2021-11-14

Eddy Cheung

Ali želite prvič igrati baccarat na spletu? Najprej preberite ta priročnik za baccarat. Baccarat je ena tistih iger, kjer se novi igralci lahko počutijo prestrašeni, preden se sploh ustalijo. To je zato, ker je igra videti tako naključna, pri čemer delilec razdaja karte brez rime.

Vodnik za Baccarat, ki vam pomaga pri bolj dosledni zmagi

Nasprotno, baccarat je verjetno najbolj preprosta spletna igralniška igra za igranje. Običajno igralcem ni treba obvladati nobene strategije, da začnejo igrati. Torej, to 3-minutno branje bi vam moralo pomagati, da hitro postanete profesionalni igralec baccarat.

Razumeti House Edge

Ko igrate katero koli igro v spletni igralnici, je pomembno, da najprej razumete prednost hiše. To vam bo pomagalo vedeti svojo zmagovalno pozicijo, preden naredite stave. Kljub temu se vedno izogibajte 'najemaški stavi' ali izenačenemu rezultatu, če želite preživeti v svetu baccarat. Ta stava ima 14,4% prednost.

Namesto tega pojdite na bančno stavo, ki ima hišno prednost 1,06%. Tudi stave igralcev niso poštene, saj igralci uživajo 1,24-odstotno prednost. Samo ne pozabite, da bo spletna igralnica prevzela svoj delež od bančniških zmag. Zato imajo profesionalni igralci baccarat raje stave na igralce.

Igrajte Mini Baccarat

Če igrate baccarat na spletu, boste verjetno naleteli na "mini" in "veliko" različico. Kot že ime namiguje, se prvi odvija na veliki mizi z 12 do 14 igralnimi sedeži. Zanimivo je, da bo vsak igralec prišel na vrsto za delilca, kar vam bo omogočilo, da dobite občutek za karte. Vendar obstaja ulov. Najmanjša stava se lahko giblje od 50 do 100 $.

Kar zadeva različico mini-baccarat, se igra odvija na manjših mizah z največ sedmimi igralci. Tukaj ne boste dobili priložnosti, da bi bili trgovec, saj bo hiša skrbela za vse. Ko pa gre za vložke, lahko igralci tvegajo med 5 in 10 $ kot minimalno stavo. Dodajte preprosta pravila igranja in mini-baccarat je igra, ki jo je treba premagati.

Bankirna komisija

Kot smo že omenili, bančna stava ni prijazna do igralca, čeprav ponuja privlačno prednost. V tem primeru bo hiša vzela 5 % znižanja vašega dobitka. Nekatere požrešne igralnice bodo vzele celo 20% od vaših dobitkov. Torej, če se odločite za stave na bankirjevo kombinacijo, izberite tisto z najnižjo provizijo.

Če želite to vedeti, vedno preberite stran s pogoji igre. Druga možnost je, da vprašate prodajalca, kakšen je njihov del, če igrate različico v živo. In če ne dobite jasnega odgovora, opustite to spletno igralnico v korist zaupanja vrednega spletnega mesta za igre na srečo.

Medtem ne pozabite, da je bančna stava priporočljiva le, če je stava igralca uživala v vročem zmagovalnem nizu in se bodo stvari kmalu spremenile.

Zahtevajte Baccarat Bonus

Eden od glavnih razlogov za spletno igranje baccarat je obilo nagrad in bonusov za zvestobo. Te spodbude vam lahko pomagajo povečati dobitke in ublažiti vašo banko pred izgubami. Običajno najboljše spletne igralnice ponujajo igralcem nagrade, kot so vračilo denarja, bonusi za depozit in brezplačni vrtljaji za ljubitelje video igralnih avtomatov.

A ne glede na to, da so dobri, igralniški bonusi delujejo kot vaba. Igralci bodo morali izpolniti posebne pogoje, preden dvignejo svoj bonus denar. Zato se prepričajte, da so zahteve glede stav izvedljive, preden zahtevate kateri koli bonus v spletni igralnici.

Zaključek

Baccarat je lahko presenetljiv za začetnike. Naučiti se morate osnovnih strategij, številk, tabel in sistemov. Toda kot lahko vidite, učenje zmagovalnih strategij baccarat ni zapleteno. Držite se zgornjih osnov in si zagotovite dovolj časa za mizo. Na koncu gre za zdravo pamet.

Zadnje novice

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?
2023-10-01

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?

Novice