Spletni nasveti za Baccarat - dobite zmagovalni niz!

Baccarat

2020-10-21

Baccarat ostaja eden najbolj iskanih spletne igralnice igre. Kot af act je miza Baccarat v Macau in po vsej Aziji najbolj priljubljena namizna igra. V tem delu se bomo bolj poglobili v samo igro in osnovno znanje o igri. Baccarat se igra na spletu na podoben način kot igralnica v živo, s 6 ali 8 čevlji s krovom in kartami, pomešanimi v krogih.

Spletni nasveti za Baccarat - dobite zmagovalni niz!

Punto Banco je daleč najpogostejša različica. Vendar pa obstaja veliko variant, vključno s stransko stavo, ki plača 30:1, in različico EZ Baccarat, kjer je rob hiše blokiran z določeno banko, ki običajno zmaga. Igra se začne s stavo na to, kdo je najbližji vrednosti 9, bankir ali igralec, ali pa se rok zaključi z izenačenjem? Stave plačajo 8:1 za izenačenje. Ko je izenačen rezultat, stave igralca in bankirja vrnejo svojo stavo.

Miza Baccarat

To je a blackjack- kot igra, ki se igra na mizi. Kopenske igralnice imajo do 14 stavnih pozicij, medtem ko imajo spletne igralnice Baccarat običajno tri glavne stave. Na voljo so tri preproste stave, vključno z Banker, Igralec in Nerešeno. Roke iz čevlja, sestavljenega iz 6 do 8 šipov kart, se izročijo bankirjem in igralcem.

Vsak ponudnik igralniške programske opreme izvaja svoj slog, osnovna pravila pa ostajajo enaka na spletu ali v kopenski igralnici. Čevelj se v nekaterih kopenskih igralnicah premika od enega igralca do drugega. Nekatere spletne igralnice poleg virtualnih trgovcev ponujajo tudi trgovce v živo.

Roke igralcev in bankirjev

V izjemnih primerih vrednost tretje karte določi bankir ali igralec. Igralska roka: če je kombinacija 6 ali več na začetku, igralec ne more več pridobiti 3. karte. Igralec izvleče še eno karto, če je začetna vrednost manjša. Bančna roka: Bankirna roka stoji in ne dobi nobene druge kartice, če je začetna vrednost karte 7 ali več. Kot rečeno, če je kombinacija 0, 1 ali 2, bo izvlečena druga karta. Izvlečenje tretje karte je odvisno od igralčeve vrednosti za roke med 3 in 6. Če je kombinacija 8 ali 9 v dveh kartah, je igralec ali bankir "Natural" in ni več danih kart.

Kako igrati Baccarat

Cilj igre je staviti na roko, za katero menite, da je bankir ali igralec najvišje vrednosti, stava, da sta obe roki izenačeni. Izenačena stava pa je najslabša stava na mizi, tudi z 8:1, na domačem robu 14,4 odstotka. Največja skupna vrednost igre je devetka z obraznimi kartami (kralji, dame, jakne) in desetica ima vrednost nič.

Ko se vrednost roke poveča za več kot 10, se vrednost začne znova od nič, na primer (5 + 7 = 12, končna vrednost = 2). Ko se igra začne, stav ni mogoče dvigniti ali odstraniti. Povratne stave igralca 1:1 in izplačilo z izenačenim rezultatom 8:1 za zmagovalne stave. Ne smemo pa pozabiti, da igralnice zaračunajo provizijo za zmagovalne bančne stave, ki običajno spremenijo kvoto na bančno stavo na 1:0,95 (19 proti 20), to je običajno okoli pet odstotkov.

Nasveti in triki za Baccarat

Desetice in obrazne karte so nič vrednosti, asi so ena, vse ostale karte so nominalne vrednosti. Vsak igralec in bankir imata dve karti, v nekaterih igrah pa se da tretja karta. Zmaga kombinacija, ki je najbližja devetim. Ko je vrednost roke 10 ali več, se realna vrednost baccarat odšteje od desetih točk. Stave bančnika ali igralca plačajo 2:1, zmanjšano za zmagovalno bančno provizijo.

Nekatera posebna pravila dajejo bankirjem prednost, da dobijo več kot igralci, to je običajno, kar je statistično najboljša stava tudi pri nižji donosnosti na zmago, 4 do 5-krat v primerjavi s čevljem. Dejanski odstotek provizije se lahko razlikuje od igralnice do igralnice. Ko stavite na Banker ali Player, se vaša stava vrne brez izgube, če je rezultat izenačen.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice